Get an Epic Experience with Premium

kgPanels

Artwork Login to Add Favorites
  • 17 Likes
  • World of Warcraft
  • 5,885 Monthly Downloads
  • Supports: 5.4.0
  • 1,719,606 Total Downloads
  • Updated 09/10/2013
  • Created 09/15/2008
  • 1,535 Favorites
  • Project Site
  • Comments
  • Release Type: Release
  • License: All Rights Reserved
  • Newest File: 1.17
or
Support development! **
Donate

About kgPanels

Create panels for customizing your UI, sucessor to eePanels

Wiki and FAQ

Sample Scripts

OnClick now provides a pressed and released variable you can check for.

if pressed then
  -- do mouse down actions
elseif released then
  -- do mouse up actions
end

This means your script will get called twice when someone clicks the panel.

Here is a youtube link to a video Tutorial

Ive created an Example Texture Pack.

This example pack is just a template. If you want to use it as a storage spot for your art, look at the read me file for directions on usage.

------------------------------------------------------------------------
r429 | kagaro | 2013-09-10 10:42:55 +0000 (Tue, 10 Sep 2013) | 1 line
Changed paths:
   A /tags/1.17 (from /trunk:428)

Tagging as 1.17
------------------------------------------------------------------------
r428 | kagaro | 2013-09-10 10:39:33 +0000 (Tue, 10 Sep 2013) | 1 line
Changed paths:
   M /trunk/kgPanels.toc
   M /trunk/kgPanelsConfig/kgPanelsConfig.toc

5.4 toc
------------------------------------------------------------------------

Comments

First Previous Page 5 of 31 Next Last
  • #822
    Wondering if anyone has encountered this issue.

    I created different profiles for different toons, however it doesnt seem to be remembering them. All my profiles are exactly the same.

    The only thing i can think of is that i've only created one layout, do i need to create different layouts for different profiles? my panels are all the same but my artwork for each toon is different so i was assuming a different profile would remember the different artwork

    any help much appreciated.
  • #823
    I am having the exact same issue. I have 2 different profiles and form some reason I have to keep loading the profile manualy when I log onto the toon i set it up for. I am unable to locate any option that just sets that profile perminantly to that toon. Everytime i load it, it saves it for all toons. Its getting to be a pain. If you or anyone else figures this out please let us know.

    Also does anyone know some sites that have some TGA files for use. I don't have a program to make my own and there does not seem to be allot around to download.
  • #820
    Best Addon Ever !!! Thank You for keeping this updated.
  • #819
    OK so I feel nub again I thought the max was 512 the max being 1024... AMAZING. Thanks for the help again Dal
  • #818
    The Image format is important.
    http://www.wowwiki.com/API_Texture_SetTexture

    Images may be in BLP or TGA format, and must have power-of-two dimensions up to 1024 pixels. TGA images may have 8, 24, or 32 bits per pixel for grayscale, RGB, and RGBA images respectively; RLE is supported.
  • #817
    Thanks for the help. I tried all of the things below and it still wasn't working. I then downloaded some custom textures from curse and they worked perfectly so I realized I just was saving the file wrong or something of that nature. I created a completely new file in Photoshop and saved it as a 32 bits/pixel and made sure RLE compression was off and for some reason it worked.

    TBH I was probably just screwing something up cause I am retarded but thank you all for the help I can now finally set this up.
  • #816
    I was having the problem with the green images in my UI as well, and I followed the advice of rebuilding my SharedMedia database mentioned by Dalisha, but still had problems.

    Then I noticed that I had Photoshop files in the folder with the same names as the textures that I was having trouble with. I moved these out of the SharedMedia folder, rebuilt the database again, and loaded up WoW... everything was fine again, and all my previously-green textures were now displaying as expected.
  • #815
    I was having the same issue where all my custom images turned green. I had tried all the suggestion below, but after some tinkering found that for some I was able to fix just by changing the file's name. Others I had to go back into Photoshop, and save them with a different name.

    As for the SharedMedia, if you can't find the file there's a good chance you just don't have that installed. SharedMedia is media files like backgrounds, borders, fonts and stuff that you can install and then access it with other addons.
    http://wow.curse.com/downloads/wow-addons/details/sharedmedia.aspx
  • #814
    I am having the same problems and I tried to do what Dalisha said but I could not find anything named Shared Media or anything named MyMedia.bat.txt

    Not sure what the problem is but I still have it.

    -Forgive my nubness.
  • #813
    To Fix the Green Texture Problem:

    1. Open the "Interface/Addons/SharedMedia" Folder and rename "MyMedia.bat.txt" to "MyMedia.bat"
    2. Double-Click "MyMedia.bat"
    3. Copy all your custom Texture Files into "Interface/Addons/SharedMedia_MyMedia/background" (tga Files)
    4. Double-Click "MyMedia.bat" again
    5. Launch WoW and delete all existing green Textures from your Texture Library in /kgPanels config
    6. Restart WoW or /rl
    7. If the Textures still dont show up, select every Panels Texture Options Tab and select your Texture from the Dropdown List again
  • #812
    TEXTURE PROBLEM:

    Custom textures don't load or are replaced by a bright green colour.

    FIX:
    1. Go to your SavedVariables directory (usualy C:\Program Files\World of Warcraft\WTF\Account\YOURACCOUNTNAME\SavedVariables\)

    2. Find and edit the file kgPanels.lua with notepad or similar.

    3. In the file look for ["artwork"] and you will see the routes to your file. Fix the possible errors here like missing file extensions (missing .tga) or access routes (like \\\\mytextures\\chat.tga)

    This fixed the problem for me.

    Maybe you can also try adding your textures again in the KGPanels Config.
  • #811
    same probleme as you Aoxomoxoa
    i have custom texture inspired from Aion UI pack, and my screen with KGpanels enable is juste green for 90% :s ( it's a big texture :D )

    and 1.5.5 doesn't change abything :(
  • #810
    With the release of the patch yesterday, I logged in and found that my panels..which had a custom "brushed metal" image for the background with a gradient effect applied to it with the kgpanel color options, had for some reason turned bright lime green. I can still see the "brushed" texture in there somewhere, as well as the black to white gradient...but there's a whole lot of lime green going on that wasn't there before. This is also happening where I've applied that same background to other addons as well such as tiptac, but I did use kgpanels to make the texture available to those addons as far as I know.

    So assume for a moment that it's just an image format problem that wasn't a problem before but is now. I decided to ditch the image and just make the background a solid or gradient color, however the color options seem to do nothing at all now. I have black backgrounds only when I choose "none" for the background texture. Yes this is far far better than bright lime green, but it's still not nearly as cool looking as things were prior to the patch.

    Does anyone know what may have happened, or what I need to change to get some control over my panels again?
  • #806
    4.1 needed,and very much so appreciated.
  • #805
    Please update for 4.1
  • To post a comment, please login or register a new account.
Login to Curse

Don't have an account? Create One.

Get an epic experience with Curse Premium
  • Faster addon downloads
  • Premium-Only Beta Giveaways
  • Ad-Free Curse experience
  • Premium Curse Client
  • and many More Features
  • Learn More »

Leaguepedia PAX Skin Giveaway